De liefde vieren in z’n meest pure en complete vorm. 
Samen met al hun dierbaren verbleven Roel, Femke & hun drie geweldige meisjes een weekend op een prachtige plek in Italië, om daar hun liefde en het leven te vieren. En wat is het fijn om voor zo’n speciaal moment de tijd te nemen. Op vrijdag kwamen alle gasten aan en was er tijd om lekker even het zwembad in te plonzen. Hierna werd er omgekleed om tijdens de ondergaande zon te genieten van een pizza party.
De dag van de bruiloft werd ook heel relaxt opgestart, lekker nog even allemaal samen het zwembad in. Hierna ging iedereen in eigen tempo in de voorbereidingen voor de ceremonie. In het appartement van het bruidspaar liepen mensen in en uit en de sfeer was heerlijk. 
De ceremonie bezorgde me het nodige kippenvel, mooie en lieve woorden recht uit het hart. En dan op de meest prachtige locatie met fantastisch uitzicht. Voor de rest van het weekend, kijk vooral de foto’s door, die geven genoeg van de sfeer van het weekend weer.

– mark anthony

'The most beautiful people wear their hearts on their sleeves, and their souls in their smiles.'

Weddingplanner: Trouwen Italië, Ingeborg | Styling/decoratie: Te Leuk Trouwen | Bloemen: Judith Slagter | Trouwambtenaar: Jaap Loonen |Bruidsjurk: Willow by Watters, van de Wetering bruidsboutique | Bruidsschoenen: Stuart Weitzman | Pak bruidegom: Omaggio House of Tailors | Haar en make up: Bridal hair make up studio Firenze ( Florence Claire) | Muziek: Nomadd music | videograaf: moments of frame

meer informatie

Mag ik jullie dag van de liefde vastleggen?

Persoonlijk, intiem, niet traditioneel zijn dat woorden die bij jullie en jullie bruiloft passen? Mijn foto’s passen bij mensen met oog voor detail en die genieten van het leven. Of het nou een Nederlandse bruiloft of buitenlandse bruiloft is. De liefde vieren is waar het om draait, met elkaar en met de mensen die jullie liefhebben.

Persoonlijk, intiem, niet traditioneel zijn dat woorden die bij jullie en jullie bruiloft passen?
Mijn foto’s passen bij mensen met oog voor detail en die genieten van het leven. Of het nou een Nederlandse bruiloft of buitenlandse bruiloft is. De liefde vieren is waar het om draait,
met elkaar en met de mensen die jullie liefhebben.

jullie bruiloft

@elkeverbruggenfotografie

snapwidget.com

NL / EN