Zodra je jezelf inschrijft voor een workshop ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Lees daarom voordat je jezelf opgeeft deze algemene voorwaarden goed door.

INHOUDELIJK
Elke Verbruggen fotografie behoudt zich altijd het recht om de workshop inhoudelijk te veranderen.
De cursist gaat akkoord met het feit dat de workshop is gemaakt voor (groot/gast)ouders. Tijdens de workshop zal er met name tijd worden besteeds aan hoe je kind te fotogaferen in het dagelijkse leven. We gaan daarbij niet in op de specificaties van de camera.

INSCHRIJVEN
Je deelname aan een workshop is pas definitief wanneer je betaling binnen is. Indien je betaling niet 10 dagen voor de aanvang van de cursus binnen is, behouden wij ons het voorrecht om je plaats in de workshop te vergeven.
De workshop heeft plek voor een max. van 10 personen. Is de workshop net vol geboekt dan kunnen wij je op de hoogte houden van een eventuele nieuwe workshop.

AFLASTEN
Elke Verbruggen fotografie behoudt zicht het recht om een workshop ten alle tijde af te lasten. Indien dit gebeurt krijgt de cursist zijn/haar geld volledig terug. Indien gewenst houdt Elke Verbruggen fotografie de cursist op de hoogte van een eventuele nieuwe datum.

AFMELDEN
Wanneer je je wilt afmelden voor een workshop en je doet dat vóór 1 maand voor de workshop plaats vindt, dan krijg je het resterende bedrag helemaal terug (min de €6,- administratiekosten.) Wanneer je je tussen 30 – 7 dagen van tevoren afmeldt krijg je 50% van het betaalde bedrag terug. Wanneer je je afmeldt binnen 7 dagen voordat de workshop plaats vindt, dan kunnen we helaas het bedrag niet terugbetalen i.v.m. de reservering van je plaats.

AANSPRAKELIJKHEID
Tijdens de workshop ben je aansprakelijk voor je eigen spullen. Hetzij camera, hetzij andere accessoires. Elke Verbruggen fotografie is niet aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers of enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop.
Elke Verbruggen fotografie is niet verantwoordelijk voor het leerproces van een cursist. Indien de cursist na het volgen van de workshop hetzij als hobbyfotograaf/professioneel gaat fotograferen is Elke Verbruggen fotografie niet aansprakelijk voor het resultaat van de betreffende cursist. Elke Verbruggen fotografie is dan ook niet aansprakelijk te stellen voor eventuele fouten of ontevredenheden van de cursist.

KLACHTEN EN PROBLEMEN
Heb je een klacht over de workshop? Neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen. Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens een workshop of cursus, dan heeft Elke Verbruggen fotografie het recht om deze persoon te weigeren tijdens volgende workshops. De deelnemer krijgt hierbij niet het betaalde bedrag terug.

Elke Verbruggen fotografie behoudt het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen.

workshops

@elkeverbruggenfotografie

snapwidget.com

NL / EN