Organization, styling, rentals, cake, location: Floorabella  |  Photography, organization: Elke Verbruggen fotografie Videography: Oh wonder films, Liefste dag  |  Stationery: Studio Lona  |  Flowers: Style Rustique  |  Weddingdress: Rembo Styling  |  Suit: L’Atelier  |  MUAH: Loes van Switch kappers  |  Jewellery: Bobini Roots  |  Models: Charlotte & Tim

Deze stijlvolle bruiloftsshoot is gebaseerd op het geluid van het bos. Een ceremonie diep in het bos. Met pure, natuurlijke en rustieke styling, wilde bloemen, ruwe handgemaakte juwelen, een linnen pak voor de bruidegom, een perfecte trouwjurk en een ambachtelijke buffet in de omgeving van een oude verlaten boerderij. Een oude eikentafel in het midden van een veld met een verhaal van oude vlekken van wijnglazen die in het verleden op deze tafel zijn gekomen. Versierd met handgemaakte keramiek, antieke Franse wijnglazen, olijftakken, ruw linnen, handgemaakt brood uit de houtoven, potten met dampende soep uit de groentetuin, honing rechtstreeks van de imker, kazen van een nabijgelegen boerderij en glazen met ijskoude appelcider. Last but not least, een bruiloft taart bedekt met wilde bloemen in de schaduw van de oude walnotenboom.

Met deze shoot hebben Floor (Floorabella) en ik een stukje Frankrijk naar Nederland gehaald. We hebben daarbij hulp gehad van een fantastisch team. Bekijk het werk van al deze leveranciers dus zeker even! Onderaan staat de prachtige video van Inge (Oh wonder films) en Aniek (Liefste dag). Voor mij toch een bevestiging dat videografie op een bruiloft echt een enorme meerwaarde heeft!

meer informatie

Mag ik jullie dag van de liefde vastleggen?

Persoonlijk, intiem, niet traditioneel zijn dat woorden die bij jullie en jullie bruiloft passen? Mijn foto’s passen bij mensen met oog voor detail en die genieten van het leven. Of het nou een Nederlandse bruiloft of buitenlandse bruiloft is. De liefde vieren is waar het om draait, met elkaar en met de mensen die jullie liefhebben.

Persoonlijk, intiem, niet traditioneel zijn dat woorden die bij jullie en jullie bruiloft passen?
Mijn foto’s passen bij mensen met oog voor detail en die genieten van het leven. Of het nou een Nederlandse bruiloft of buitenlandse bruiloft is. De liefde vieren is waar het om draait,
met elkaar en met de mensen die jullie liefhebben.

jullie bruiloft

@elkeverbruggenfotografie

snapwidget.com

NL / EN