Wil jij ook geen moment missen van je (klein)kinderen? Ze worden zo snel groot dat je vergeet hoe klein ze waren en welke prachtige details daarbij horen. Wil jij leren hoe ik naar kinderen kijk en welke dingen ik belangrijk vind om vast te leggen?

Tijdens mijn workshop leer je hoe je deze dingen vast kunt leggen en help ik je met kleine aanpassingen zodat je de foto zo sterk mogelijk kunt maken. En daar heb je echt geen spiegelreflexcamera voor nodig (mag wel)! 

Een workshop gericht op het leren kijken naar een kind door de lens van je camera en telefoon. Zodat je zelf de pure momenten op z’n allermooist vast kunt leggen.

Leer puur fotograferen

MEER INFO

Het maakt niet uit of je vooral foto’s maakt met je telefoon of met een (luxe) camera voor deze workshop. Het gaat in deze workshop vooral over de foto’s en niet over de technische specificaties van je camera. Ik geef wel wat tips om het gebruik van camera en telefoon makkelijker te maken.

+
Kijken/observeren
+
Het doel van een foto
+
Het gebruik van licht
+
Compositie & standpunt
+
Opdrachten
+
We gaan ook veel oefenen!

we gaan in deze workshop aan de slag met:

afspraak maken

lijkt jullie dit wat?

Volg je liever de workshop op een georganiseerde plek en datum? Dan is onderstaande optie wat voor jou. 

Kosten: 
Weekend: €420,- / Doordeweeks: €380,-

Duur:
4 uur

Locatie:
Dit kan bij jou thuis of op locatie.
Als ik ervoor moet reizen reken ik €0,21/km vanaf Mariahout 
(plus eventuele parkeerkosten).

Ben je enthousiast geworden over de workshop? Je kunt zelf een groepje verzamelen om de workshop op een plek en datum naar keuze plaats te laten vinden. Geschikt voor max. 10 personen.

Ben je enthousiast geworden over de workshop? Je kunt zelf een groepje verzamelen om de workshop op een plek en datum naar keuze plaats te laten vinden. Geschikt voor max. 10 personen.

Kosten:    Weekend: €420,- / Doordeweeks: €380,-
Duur:        4 uur
Locatie:   Dit kan bij jou thuis of op locatie. Als ik ervoor moet reizen reken ik €0,21/km vanaf Mariahout (plus eventuele parkeerkosten).

Volg je liever de workshop op een georganiseerde plek en datum? 
Dan is onderstaande optie wat voor jou.

INFO

€65,-

Locatie:
Best

Tijd:
13.00 - 17.00

Incl:

Koffie/thee en lekkers

In de zomer van 2019 zullen hier de nieuwe data voor de workshop zichtbaar zijn.

najaar 2019

data

Ja, ik schrijf mij in!

Schrijf je via onderstaand formulier in voor een, zelf in te plannen, workshop met groep of individueel voor bovengenoemde datum op locatie in Best.

inschrijfformulier

Rosa

Ik ben helemaal enthousiast geworden door je workshop en hoop dat ik m’n oude fotografie-hobby weer nieuw leven in kan blazen! 
Je hebt me kunnen inspireren door je enthousiaste en kundige verhaal en door de vele praktische voorbeelden die je tijdens de workshop hebt laten zien/als voorbeeld gebruikte. Het belangrijkste uit de workshop vond ik hoe ik op een andere manier naar mijn kinderen kan gaan kijken en hoe ik mooie momenten en details op zo’n manier kan vastleggen, dat deze zo goed mogelijk tot hun recht komen. 
Ik ben zelfs al met de kennis en opdrachten uit de workshop aan de slag gegaan en heb ook mijn partner wat vaker foto’s laten maken van mijzelf met de kids. Dit heeft al heel wat moois opgeleverd. Dank hiervoor!

Ik ben helemaal enthousiast geworden door je workshop en hoop dat ik m’n oude fotografie-hobby weer nieuw leven in kan blazen! Je hebt me kunnen inspireren door je enthousiaste en kundige verhaal en door de vele praktische voorbeelden die je tijdens de workshop hebt laten zien/als voorbeeld gebruikte. Het belangrijkste uit de workshop vond ik hoe ik op een andere manier naar mijn kinderen kan gaan kijken en hoe ik mooie momenten en details op zo’n manier kan vastleggen, dat deze zo goed mogelijk tot hun recht komen. 
Ik ben zelfs al met de kennis en opdrachten uit de workshop aan de slag gegaan en heb ook mijn partner wat vaker foto’s laten maken van mijzelf met de kids. Dit heeft al heel wat moois opgeleverd. Dank hiervoor!

Rachel

Dankjewel voor de inspirerende workshop! Ik kwam helemaal enthousiast weer thuis! Een andere manier van kijken, tips, tricks, welk verhaal wil ik vertellen? Ik vond het mega geslaagd.
Een fijne en gezellige locatie, prima verzorgd, ongedwongen sfeer. Je voelt je welkom door de boekjes die al klaarliggen met naam erop. En eens een workshop zonder al te veel technische aspecten maar echt handvatten waardoor je zin krijgt om aan de slag te gaan.
Keep up the good work!

Dankjewel voor de inspirerende workshop! Ik kwam helemaal enthousiast weer thuis! Een andere manier van kijken, tips, tricks, welk verhaal wil ik vertellen? Ik vond het mega geslaagd. Een fijne en gezellige locatie, prima verzorgd, ongedwongen sfeer. Je voelt je welkom door de boekjes die al klaarliggen met naam erop. En eens een workshop zonder al te veel technische aspecten maar echt handvatten waardoor je zin krijgt om aan de slag te gaan.
Keep up the good work!

ervaringen