Een beetje gek, maar zo lief en leuk! 

Tijdens het kennismakingsgesprek heb ik al enorm om ze moeten lachen. Wat een heerlijk koppel, lekker vrij en alles op hun manier. Ze kozen dan ook de perfecte locatie uit voor deze ingrediënten! 

Na een intieme ceremonie was het tijd voor de toast en taart, maar aangezien Phil Zwitsers is, was dit een andere taart dan anders. Er was een mega kaasplank door familie meegenomen en deze werd dan ook aangesneden i.p.v. taart.

Er was ook tijd om een rondje in de draaimolen te maken, wat een feestje was dat! Ik ben mee in de draaimolen gegaan om foto’s van het koppel te maken. 

De relaxte vibes gingen daarna gewoon door, terwijl iedereen nog even doorborrelde, trok het koppel zich terug en maakte ik wat foto’s van ze. 

Het diner was op een prachtige plek op de camping met campingtafels en een vuurtje in het midden. Toen het donker begon te worden en vrienden van hen in een soort van theater buiten op gingen treden, was het voor mij tijd om te gaan. Met een big smile, dat wel!

– Butterflies rising

let go, run wild with me

Locatie: Camping de Lievelinge | Styling/decoratie: Locatie| Bloemen: Bloemmarie| Bruidsjurk: Donatelle Godart, White and Ivory| Bruidsschoenen: Fabienne Chapot | Pak bruidegom: Michael & Giso | Haar en make up: Loes Struikenkamp

meer informatie

Mag ik jullie dag van de liefde vastleggen?

Persoonlijk, intiem, niet traditioneel zijn dat woorden die bij jullie en jullie bruiloft passen? Mijn foto’s passen bij mensen met oog voor detail en die genieten van het leven. Of het nou een Nederlandse bruiloft of buitenlandse bruiloft is. De liefde vieren is waar het om draait, met elkaar en met de mensen die jullie liefhebben.

Persoonlijk, intiem, niet traditioneel zijn dat woorden die bij jullie en jullie bruiloft passen?
Mijn foto’s passen bij mensen met oog voor detail en die genieten van het leven. Of het nou een Nederlandse bruiloft of buitenlandse bruiloft is. De liefde vieren is waar het om draait,
met elkaar en met de mensen die jullie liefhebben.

jullie bruiloft

@elkeverbruggenfotografie

snapwidget.com

NL / EN