In de voorbereiding op de bruiloft met beide gezinnen in een huis vertoeven, om vanuit daar alle voorbereidingen te treffen. Wat een relaxte start van de dag hadden ze daar. Het klaarmaken gebeurde dan ook in dezelfde ruimte. Het is ze gelukt om niet naar elkaar te kijken, zo gek, ze konden elkaar wel horen.
De rest van de dag was even relaxt, alles op een locatie. Ik kan nog veel meer vertellen, maar de beelden gaan het verhaal van deze fijne mensen en hun geweldige gasten vast veel beter weer geven.

– mark anthony

'The most beautiful people wear their hearts on their sleeves, and their souls in their smiles.'

Locatie: Slot Doddendael | Bloemen: 4 Seasons |Bruidsjurk: Bruidshuis Diana | Bruidsschoenen: Sascha | Pak bruidegom: Pakkend | Schoenen bruidegom: Magnanni | Visagie: Beautiful Bride Company

meer informatie

Mag ik jullie dag van de liefde vastleggen?

Persoonlijk, intiem, niet traditioneel zijn dat woorden die bij jullie en jullie bruiloft passen? Mijn foto’s passen bij mensen met oog voor detail en die genieten van het leven. Of het nou een Nederlandse bruiloft of buitenlandse bruiloft is. De liefde vieren is waar het om draait, met elkaar en met de mensen die jullie liefhebben.

Persoonlijk, intiem, niet traditioneel zijn dat woorden die bij jullie en jullie bruiloft passen?
Mijn foto’s passen bij mensen met oog voor detail en die genieten van het leven. Of het nou een Nederlandse bruiloft of buitenlandse bruiloft is. De liefde vieren is waar het om draait,
met elkaar en met de mensen die jullie liefhebben.

jullie bruiloft

@elkeverbruggenfotografie